Súgó

Tartalom
   - Navigálás
   - Nem működnek a „” ikonok
   - Nem fér ki az oldal a képernyőre

Navigálás
Használja a bal oldali menüt és a szövegben megjelenő linkeket a különböző fejezetek eléréséhez. Az alfejezetek csak a főfejezet kiválasztása után válnak láthatóvá.
   Egy fejezeten belül az ablak alján megjelenő nyilakra és négyzetekre kattintva navigálhat a lapok között. Ha az ablak alján egy gomb jelenik meg, kattintson arra, hogy további információkat kapjon az adott fejezetben tárgyalt anyagról.
A kis ikonok
Ha a kis ikonok fölé húzva az egeret nem jelenik meg egy kis ablak (itt kipróbálhatja!), próbáljon meg az ikonra kattintani. Ekkor egy kis párbeszédpanel jelenik meg az oda tartozó információval.
   Amennyiben ez sem segít, elképzelhető, hogy a böngészője tiltja JavaScript-ek futtatását. Az Internet Explorer ilyen esetekben rendszerint az alábbi üzenetet jeleníti meg:


A probléma megoldásához kattintson a sárga sávra és válassza a „Blokkolt tartalom engedélyezése...” menüpontot:
 

Nem fér ki az oldal a képernyőre
800x600-as képernyőfelbontás mellett előfordulhat, hogy az oldal alja már nem jelenik meg a képernyőn. Több megoldás közül választhat:

1. Nyomja le az F11 billentyűt a teljes képernyős üzemmódhoz. Ugyanezzel a gombbal térhet vissza.

2. Ha nem új ablakban nyitotta meg az oldalt, lépjen vissza a belépőoldalra, és válassza a „Belépés új ablakban” linket!

3. Ha új ablakban nyitotta meg az oldalt, csukja be, és nyissa meg az oldalt az eredeti ablakban. Használja a görgetősávokat a lapok megtekintéséhez.